volg jij ons al op facebook of Instagram? Via onze social media kanalen blijf je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.
Frank Visser chocolade
Ga met ons mee in onze chocolade belevenis. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van smaak en vormgeving weten we hiermee de allermooiste creaties te maken. In ons atelier in het Zuid-Limburgse Schimmert creëren onze chocolatiers met ambachtelijke passie de mooiste bonbons.
Bij Visser Chocolade kijken we op een andere manier naar chocolade. Door mijn opleiding en ervaring als kok vind ik het bijzonder om chocolade een tikje spannender te maken. Chocolade met een fris zuurtje van een superfruit. Chocolade met een karamel geblust met azijn en een snuifje fleur de sel. Het maakt de smaken breder. Onverwachter. Het verandert een bonbon in een mini-gerechtje met een bijzondere beleving. Foodparing met eersteklas ingrediënten uit de hele wereld zijn onze vertrekpunten.
Frank Visser
Onze basis wordt al meer dan 10 jaar gevormd door cacaobonen uit Tanzania. Een speciaal fermentatie proces vormt de basis voor uiterst hoge kwaliteit cacaobonen (wereldtop) die een uniek smaakpatroon geven aan onze basis melk- en pure chocolade. In de haven van Antwerpen worden deze Tanzania bonen door mij en Luc Rooms van Barry Callebaut gekeurd alvorens ze vertrekken naar de fabriek om er volgens Visser-eigen-recept chocolade van te maken.
Binnen onze collecties hebben we verschillende heerlijke smaaksensaties gecreëerd, geïnspireerd op de laatste trends in foodpairing.
Wij gebruiken cookies om jou de beste webervaring te bieden!